19.-30.7.23 Connection

KUPRU GALLERY, Fiskars 
19.7.-30.7.2023 
MON-SUN 11-18 

C O N N E C T I O N -exhibition examines connection between self and nature. Consisting of wooden sculptures, installations, thoughts and above all; feelings. The Ocean, beaches and studying the mind has been the starting point for the artwork.  

“Usually I find myself in and by the Ocean exploring forms and textures of water, sand and rocks. The presence of the water is the path for connection to myself and nature. It brings me peace, order and consolation. Time stops. These moments are precious and meditative. Those feelings and moments I carve on the surface of the wood and encourage the viewer to connect to self and to nature.” 

You are warmly welcome to the CONNECTION -exhibition to experience the art of Minja Kolehmainen. 

KUPRU GALLERY 
Kuparivasarantie 5, Paja-aukio, Kuparipajan kivijalka, 10470 Fiskars, Finland 

19.7.-30.7.2023 
MON-SUN 11-18

YHTEYS

Y H T E Y S -näyttely tutkii yhteyttä minuuden ja luonnon välillä. Näyttely koostuu käsin veistetyistä puisista teoksista, installaatioista, ajatuksista ja ennen kaikkea tunteista. Valtameri, rannat ja oman mielen tutkiminen on toiminut monien teoksien inspiraationa.  
  
“Yleensä löydän itseni merestä, hiekkarannoilta sekä kallioilta tutkimassa muotoja ja tekstuureita. Meren läsnäolo luo yhteyden itseeni ja luontoon sekä tuo rauhaa, järjestystä ja lohtua. Aika pysähtyy. Nämä hetket ovat arvokkaita ja meditatiivisia. Näitä tunteita ja hetkiä luon puun pintaan ja välitän niitä muille rohkaisten ottamaan yhteyden itseen ja luontoon.“  
  
Tervetuloa Y H T E Y S -näyttelyyn kokemaan Minja Kolehmaisen taidetta.
  
KUPRU GALLERIA  
Kuparivasarantie 5, Paja-aukio, Kuparipajan kivijalka, 10470 Fiskars, Suomi  
  
19.7.-30.7.2023  
MA-SU KLO 11-18